danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Salling Fri Fragt

Salling Fri Fragt maj 2024

Når du bruger Salling Fri Fragt og Salling promo aktiviteter, kan du se frem til en større prisreduktion på Salling.

 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD
 • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Salling-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Salling

Tilbyder Salling gratis forsendelse?

Alle ordrer over 399 kr. sendes gratis til leveringsstedet og afsendes inden for 1-3 hverdage fra Salling. Forsendelsesomkostninger 39 kr./styk Bestil når købsprisen er lavere end 399 kr. Du kan altid handle trygt fra tusindvis af varer, der leverer dit køb til døren.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Salling?

Hos Salling kan du betale med følgende metoder: Dancot, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Mobilbetalinger, Salgskreditkort, Salgsgavekort og betaling med Amex og middage er kun muligt i deres varehuse. Kun Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort, før varerne er afsendt fra deres lager. Når du køber noget, skal du aldrig trække mere end det beløb, du godkendte på købstidspunktet. Når du godkender et køb og bruger et betalingskort eller MobilePay som betalingsmetode, beholder de beløbet på dit valgte betalingskort.

Giver Salling en garanti?

Du er berettiget til to års garanti fra det tidspunkt, hvor du modtager varen fra Salling. Du skal dog reklamere for manglen inden for rimelig tid efter opdagelsen af manglen. Det er håbet, at du som kunde vil følge den medfølgende brugsanvisning, vaskeanvisninger og andre instruktioner for at vejlede om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Hvis produktet ikke er i overensstemmelse med brugsanvisningen, vil det blive betragtet som forkert brug eller andre skadevoldende handlinger, hvorfor produktet ikke er omfattet af reklamationsretten.

Kan jeg kombinere Salling Rabatkode?

Desværre ikke. Salling har ikke tilladelse til at stable Rabatkupon. Du kan kun vælge at betale med den højeste rabat inden for rammerne af din ordre. Du kan drage fordel af andre tilbud eller rabatter. Så bare rolig, Salling er altid opmærksom på kundernes behov.

Skal jeg tilmelde mig e-mails hos Salling?

Ja, du har brug for. Efter registreringen kan du blive medlem af Salling og nyde de eksklusive fordele, som inkluderer den særlige Salling Rabatkode. Flere oplysninger om salling.dk vil blive sendt til din postkasse, så du kan forstå Salling mere fuldt ud. Derudover kan du nyde de eksklusive Salling fordele, som kun kan nydes af medlemmer, samt forstå de seneste rabatpolitikker for Salling.

Hvordan kan jeg få oplysninger om Salling?

Er du stadig ikke sikker på, hvordan du får fat i Salling? Bare rolig, Salling har en måde at kontakte dig på. Oftest vælger du at abonnere på Salling på et af de sociale netværk, det være sig Twitter, YouTube, Instagram eller TikTok. Så kan du muligvis få Rabatkode eller nye produktoplysninger indsendt af Salling på denne sociale platform.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • TILBUD

  Burberry Solbriller Start $151,99

  Gyldig indtil 18-5-24
 • TILBUD

  Nyd Brisbane Til Kun 1.000kr Hos Autocampers

  Gyldig indtil 25-5-24
 • TILBUD

  Tilmeld Dig Fremhævede Produkter Nyhedsbrevet Spar 10% Med Rabat

  Gyldig indtil 4-1-25
 • TILBUD

  Tag Op Til 35% Rabatkode På Ansigtsbehandling Hos Villaume

  Gyldig indtil 25-5-24
 • TILBUD

  Gratis Fragt På På Din Første Bestilling Over 999 DKK

  Gyldig indtil 1-2-25
 • TILBUD

  Gasbrændere Helt Ned Til €15,00 Hos Ooni Europe

  Gyldig indtil 18-5-24

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.