danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Molslinjen Studierabat

Molslinjen Studierabat maj 2024

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Molslinjen Studierabat og bedste promo-aktiviteter som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

Prøv alle MOLSLINJEN-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for MOLSLINJEN

Hvad er MOLSLINJENs refusionspolitik?

Lavprisbilletter kan ikke refunderes. For standardbilletter, for refusion, beregnes gebyrerne som følger. Behold 20 % af billetprisen, dog mindst 100 kr., for at modregne refusionsbeløbet. Hvis du ønsker at refundere din billet, skal du logge ind og bruge den automatiske refusion på den relevante side. Du skal blot trykke på "Refund" for at starte en refusion med det samme. Business BlueClass-billetter kan refunderes gratis. Langt de fleste ekstra køb i butikken refunderes gratis. For særlige køb eller billettyper, kontakt venligst MOLSLINJEN via kontaktformularen for at få en billetrefusion.

Er der nogen fordele ved MOLSLINJENs rejsekort?

Turistkortet er enkelt, effektivt og komfortabelt. Det gælder et helt år, og du bestemmer selv, hvor mange rejser der er på kortet. Jo flere rejser du tilføjer kortet, jo billigere bliver hver tur. MOLSLINJENs Rejsekort er lavet til dig, der rejser meget og ønsker fuld fleksibilitet til en fast pris. Turistkortet fås i to versioner, Standard og Business BlueClass, så du kan få en løsning, der passer til dine behov.

Kan jeg kombinere MOLSLINJEN Rabatkode?

Det er desværre ikke muligt. Det vil sige, at du kan vælge at bruge en enkelt Kampagnekode for en ekstra rabat på din ordre. Men du kan også drage fordel af andre MOLSLINJEN-tilbud, som f.eks. gratis forsendelse på MOLSLINJEN-produkter. Selvfølgelig skal din ordre nå det gratis forsendelsesbeløb for at drage fordel af dette tilbud.

Er det obligatorisk at registrere min e-mail på MOLSLINJEN?

Ja, du har brug for. For at give kunderne mulighed for at maksimere fordelene og modtage de seneste oplysninger om MOLSLINJEN, giver molslinjen.dk kunderne mulighed for at blive deres medlemmer. Derudover kan du nyde de eksklusive MOLSLINJEN fordele, som kun kan nydes af medlemmer, samt forstå de seneste rabatpolitikker for MOLSLINJEN.

Hvordan får jeg forbindelse til MOLSLINJEN?

Uanset hvilken social mediekanal du foretrækker, vil MOLSLINJEN møde dig. Vigtigt, alt hvad du skal gøre er at downloade MOLSLINJEN-appen eller følge MOLSLINJENs sociale mediekanaler. MOLSLINJEN kan kontakte dig med de seneste nyheder fra MOLSLINJEN, såsom nye produktudgivelser, MOLSLINJEN Rabatkode og mere, leveret direkte til din indbakke.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • TILBUD

  Op Til 45% Af Colorful Balloon Dog Plakat Hos Desenio

  Gyldig indtil 24-5-24
 • RABATKODER

  Viivaa Rabatkode - 10% Rabatkode

  Gyldig indtil 18-5-24
 • TILBUD

  Gratis Fragt På På Dit Første Køb Over 239 DKK

  Gyldig indtil 27-10-24
 • TILBUD

  Boom LED Fra 1365.00DKK Hos Cabin

  Gyldig indtil 18-5-24
 • TILBUD

  Tag Graffiti Malerier Til Salg Af Kunstner Fraende Ved Kun 200,00kr Hos BecomeOne

  Gyldig indtil 21-5-24
 • TILBUD

  Nyd Op Til 35% Besparelse På Gift Card Hos Kahmune

  Gyldig indtil 24-5-24

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.