danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Jeva Rabatkode

Jeva Tilbudskode og Rabatkupon December 2023

Samtidig holder vi her på siden opdateret med den seneste Jeva Tilbudskode og den bedste Jeva Rabatkode, som du kan spare mange penge på.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Jeva-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Jeva

Hvad er prismatch, som Jeva tilbyder?

Alle varer solgt af Jeva kommer med en prisgaranti, der sikrer, at du får en pause, hvis du køber dem fra en anden dansk netbutik for færre penge, end du blev tilbudt. Denne garanti gælder for varer, der ligner 100% og skal dække forsendelsesomkostninger. Forudbestillinger, udsolgte produkter, onlinevarer, medlemstilbud, køtilbud, rabatkuponer og salgsophør er ikke dækket af prisgarantien. Send dem en e-mail for at bede om en prismatch, og de svarer med en kupon til en aftale om købet.

Tilbyder Jeva gratis forsendelse?

Med GLS tager fragten typisk 1-2 dage i Danmark. Med en forsendelses- og ekspeditionsomkostning på 39 kr for pakkebutikker i Danmark og 65 kr for levering til hjemmet tilbydes gratis levering for ordrer over 399 kr. Kundeoplyste unøjagtige forsendelsesoplysninger vil ikke blive accepteret af Jeva, og eventuelle yderligere varer vil blive sendt for kundens regning.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Jeva?

Kunder hos Jeva har en række nemme betalingsmuligheder at vælge imellem. MobilePay, JCB, Maestro, Visa Electron, Dankort og MasterCard er nogle af disse. For at foretage et køb på internettet skal brugere være mindst 18 år og have et fungerende kreditkort. For at gennemføre en transaktion skal kunder indtaste deres kortnummer og udløbsdato.

Hvad er Jeva s garantipolitik?

Jeva s garantipolitik, hvis der var fejl eller mangler i produktet på leveringstidspunktet, har du to år til at indgive en klage. Fristen begynder i det øjeblik, du anskaffer varen. Du skal indgive en klage inden for et rimeligt tidsrum efter at have opdaget manglen, hvis du vil gøre krav på den inden for denne tidsramme. En klage er rettidig, hvis den indgives inden for to måneder efter denne dato.

Kan jeg kombinere Jeva Rabatkode?

Desværre ikke. Jeva har en masse Rabatkode til rådighed for kunder, men de fungerer ikke sammen. Men du kan også nyde flere skjulte frynsegoder på Jeva, som f.eks. køb et og få et gratis eller gratis forsendelse. Dette kræver naturligvis, at dit ordrebeløb opfylder visse forbrugskrav.

Er det nødvendigt at registrere en e-mail på Jeva?

Ja, du har brug for. Jeva vil bringe en lang række eksklusive fordele og rabatter til deres medlemmer for at give kunderne den bedste shoppingoplevelse og service. Klik på registreringsknappen på jeva.dk og følg de tilsvarende instruktioner for at fuldføre registreringen i Jeva.

Hvad er fordelene ved at følge Jeva?

Hvis du vil oprette forbindelse til Jeva, bare rolig, der er mange måder at oprette forbindelse til Jeva på. Abonner venligst på Jeva på en af dine foretrukne sociale mediekanaler. Jeva vil være ivrig efter at komme i kontakt med dig. Du får enhver form for information om Jeva rabatter, tilbud osv. og hjælper dig også med dine spørgsmål.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.