danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Feddet Rabatkode

Feddet Rabatkode Marts 2024

Vi samlet alle aktuelleFeddet Rabatkupon og Tilbudskode, der kan indløses hos shoppen, som kan hjælpe med at spare penge på kommende bestillinger.

  • ALLE RABATTER
  • RABATKODER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Feddet-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Feddet

Tilbyder Feddet gratis swimmingpool?

Hos Feddet, for familier med vandhunde og minigolfspillere, kan du overveje at købe den gratis pakke. Denne pakke giver ubegrænset adgang til den indendørs pool, vandland, adventure golf og minigolf. Det er vigtigt at bemærke, at dette er et personligt tilbud og ikke kan udlånes eller overdrages til andre. Overtrædelse af denne politik vil resultere i kortlukning uden refusion.

Tilbyder Feddet gavekort?

Giv en unik oplevelse på Feddet resort til en, der fortjener en særlig gave, uanset om det er en fødselsdag, jul eller bare en særlig fornøjelse. Gavekortet kan leveres via e-mail eller post og kan personliggøres med en hilsen og et billede. Kortet er gyldigt i 12 måneder og kan bruges eller uploades af modtageren. Værdien af gavekort varierer fra 200 DKK til 3000 DKK.

Hvordan fungerer loyalitetsprogrammet Feddet?

Hos Feddet kan point købes på et kreditkort eller et armbånd, hvor priserne falder, efterhånden som de købes. Point er gyldige i tre år og kan ikke refunderes. Ekstra point kan tilkøbes for 15 kr. per point i receptionen. For gæster, der overnatter, tildeles adgang til familieværelse, pool og spa, adventure golf og padeltennisbane for 1 point. Gæster får 1 point for familieværelset, 4 point for pool og spa, 4 point for golf og 16 point for tennisbanen.

Kan jeg kombinere Feddet Rabatkode?

Feddet angiver, at Rabatkode ikke kan stables sammen på samme tid. Rabatkode har brugsregler, Feddet tillader kun én Rabatkode pr. ordre. Men du kan også nyde flere skjulte frynsegoder på Feddet, som f.eks. køb et og få et gratis eller gratis forsendelse. Dette kræver naturligvis, at dit ordrebeløb opfylder visse forbrugskrav.

Skal jeg registrere en e-mail på Feddet?

Ja, du har brug for. Efter registrering i feddet.dk, kan du nyde godt af følgende fordele: 1. Modtag nye oplysninger om Feddet Kampagnekode; 2. Få mere at vide om de seneste tilbud og begivenhedsoplysninger fra Feddet via e-mail; 3. Abonner på Feddet og få de seneste oplysninger om den nye Feddets produkter at kende. 4. Saml forbrugspoint, som kan veksles til gaver eller rabatter hos Feddet. Derudover kan du til enhver tid opsige dette Feddet-abonnement.

Hvordan kan jeg få oplysninger om Feddet?

Feddet venter på dig på store sociale platforme. Oftest vælger du at abonnere på Feddet på et af de sociale netværk, det være sig Twitter, YouTube, Instagram eller TikTok. Så kan du muligvis få Rabatkode eller nye produktoplysninger indsendt af Feddet på denne sociale platform.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.