danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Easis Fri Fragt

Easis Fri Fragt maj 2024

Vi samlet alle aktuelle Easis Fri Fragt og Kupon, der kan indløses hos shoppen, som kan hjælpe med at spare penge på kommende bestillinger.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD
  • GRATIS FRAGT

REKLAME

Prøv alle Easis-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Easis

Hvad vil folk modtage, hvis de tilmelder sig i Easis?

Abonner på Easiss nyhedsbrev og få 10 % rabat på din næste ordre. Hvis du vil være den første til at vide om nye produkter, tilbud, opskrifter og meget mere, kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev her. Nyhedsbrevet holder dig opdateret ugentligt: produktnyheder, gode tilbud, artikler, opskrifter om kost og ernæring, og tips og tricks til de produkter, der bruger dem.

Tilbyder Easis gratis forsendelse?

Fri fragt ved køb over 499 kr. Easis bestræber sig på at levere din pakke indenfor 1-2 hverdage og som hovedregel afsendes ordrer inden kl. 14.00 samme dag. Ledetider kan dog være længere forbundet med store begivenheder som Black Friday, gratis forsendelse, fødselsdage eller jul. Når din ordre er blevet pakket på deres lager, modtager du en forsendelsesbekræftelse på e-mail.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Easis?

Easis accepterer Dankort, Visa og Mastercard. Du kan også betale med MobilePay og betalingskort fra Forbrugsforeningen. Betalingstransaktioner udføres over en sikker krypteret forbindelse, hvilket betyder, at betaling med betalingskort over internettet er 100 % sikkert. Når du sender dine betalingsoplysninger, er de krypteret, så andre mennesker ikke kan opsnappe det, du sender dem. De modtager kun de oplysninger, der er nødvendige for at behandle din ordre, og ingen andre kan tilgå disse oplysninger på noget tidspunkt. Disse hverken opbevares eller opbevares, og betalingssystemet er godkendt af PBS.

Giver Easis en garanti?

Garanti er en særlig aftale mellem køber og sælger hos Easis. Er kunden og sælger enige om, at en vare skal have to års garanti, så kan kunden klage over alle typer fejl og mangler i den periode. I et sådant tilfælde påhviler det sælger at bevise, at fejlen skyldtes kundens misligholdelse af kontrakten. Garantien er ikke en lovbestemt ret for kunden.

Kan jeg kombinere Easis Rabatkode?

Kan ikke. Selvfølgelig ikke i de fleste tilfælde, medmindre dit ordrebeløb for Easis er berettiget til gratis forsendelse, kan du nyde gratis forsendelse på samme tid som Easis Rabatkode. Men hvis din ordre i alt når grænsen for gratis forsendelse, kan du nyde fordelene ved at bruge Rabatkode og gratis forsendelse på samme tid.

Hvordan kan jeg få oplysninger om Easis?

Easis venter på dig på store sociale platforme. Du skal bare abonnere på Easis på Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest eller Snapchat. Du kan få de oplysninger, du ønsker, om det seneste nummer af Easis.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.