danmarkcode.com
Hjem Alle Butikker Apollo Rabatkode

Apollo Kampagnekode og Tilbudskode September 2023

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Apollo Kampagnekode og bedste Kupon som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Apollo-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

FAQ for Apollo

Hvilke betalingsmetoder accepterer Apollo?

Betaling på Apollo kan udføres hurtigt ved hjælp af en række metoder, herunder Dankort, Visa, MasterCard/Eurocard og Mobilepay. Derudover kan du betale med et gavekort, personligt, over telefonen eller via bankoverførsel. Hjemmesiden samarbejder også med Klarna for yderligere at forenkle processen med at betale for rejser.

Tilbyder Apollo gavekort?

Køb et rejsegavekort hos Apollo for at skabe varige minder. For personer, der allerede har alt, er denne gave ideel. Et rigtigt kort, der er tomt, kan bestilles og leveres direkte i din postkasse. Du kan tilføje værdi til kortet, når du modtager det, og toppe det med en valgfri sum, der spænder fra 500 kr. til 25.000 kr.

Hvad er annulleringspolitikken, der tilbydes af Apollo?

Inden for 14 dage efter opsigelsen kan rejsende få refusion fra Apollo for alle indtjente penge. Præmier til afbestillingsforsikring er omfattet af særskilte aftaler, der træder i kraft ved køb af en pakkerejse, og er således ikke omfattet af denne. Ingen kompensation skyldes rejsende. Tilbagebetalinger vil blive behandlet på samme måde som den oprindelige betaling, hvor kreditkortbetalinger går tilbage til det oprindelige kort.

Kan jeg kombinere Apollo Rabatkode?

Det er desværre ikke muligt. Apollo har en masse Rabatkode til rådighed for kunder, men de fungerer ikke sammen. Hvis dit ordrebeløb er større, kan du selvfølgelig nyde flere rabatter, hvilket sparer flere penge end den kombinerede brug af Rabatkode.

Skal jeg tilmelde mig Apollos e-mail?

Ja, du har brug for. Hvis du ikke vil gå glip af alle de seneste nyheder om Apollo Kampagnekode, eller køb det nye produkt fra Apollo så hurtigt som muligt, så registrer dig som medlem af Apollo. Du kan også få flere Apollo Rabatkode, der er eksklusive for medlemmer. Det er bestemt en nem måde at nyde 60% rabat på, og gå ikke glip af det!

Hvordan kan jeg oprette forbindelse til Apollo?

Apollo er her for dig og venter altid på dig. Abonner venligst på Apollo på en af dine foretrukne sociale mediekanaler. Apollo vil være ivrig efter at komme i kontakt med dig. Du kan være den første, der får besked om Apollo Rabatkode eller Kampagnekode efter at have abonneret.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

 • TILBUD

  Nyd Favoritter Startende Ved Kun DKK39 Hos Maak

  Gyldig indtil 13-10-23
 • TILBUD

  Tag S Historie Fraende Ved Kun Kr250 Hos NipNap

  Gyldig indtil 18-12-23
 • TILBUD

  En Flagstang Bestseller OP TIL 17% RABAT

  Gyldig indtil 26-12-23
 • TILBUD

  Gavekort Til Sukkertrolden Fra 100 DKK

  Gyldig indtil 14-3-24
 • TILBUD

  Tilmeld Dig Byggemarked Nyhedsbrevet Få 10% Rabat

  Gyldig indtil 27-2-24
 • TILBUD

  Op Til 14 % Rabat På Vintage Tilbehør

  Gyldig indtil 28-11-23
 • TILBUD

  Op Til 50 % Rabatkode På Udvalgte Flyreservationer Hos Ryanair

  Gyldig indtil 30-9-23
 • TILBUD

  Op Til 60% Rabat På Udsalgsvarer

  Gyldig indtil 15-3-24

danmarkcode.com bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores side. Hvis du fortsætter, antager danmarkcode.com, at du accepterer vores cookiepolitik.